AKARYAKIT KAÇAKÇILARINA ON NUMARA OPERASYON

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinde akaryakıt olarak satışı yasal olmayan 10 numara madeni yağ ile kaçak mazot karışımı satanlara on numara suçüstü yaptı.

AKARYAKIT KAÇAKÇILARINA ON NUMARA OPERASYON


Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri devriye görevlerini yaptığı esnada ilçemiz Yeni Mahalle Abdurrahman   Gürses Caddesi  No: 128 de ki boş arazide iki şahsın ellerinde akaryakıt pompası ile 54 HC … plakalı araçtan  54 KT …plakalı TIR’a  dolum yaptığını gördüler.  Araçların yanına gizlice yaklaşan polisler şahısları göz altına aldılar. 54 HC .. plakalı aracın içerisinde kurulu düzeni gören ekipler manzara karşısında şok oldular. Ekipler kapalı kasa içerisinde bulunan tanklardan hazırlanmış pompalı düzenekler ve aparatlar ile M .K’e ait 54 KT plakalı TIR ın deposuna yasal olmayan on numara yağ koyduklarını tespit ettiler. Yapılan operasyon sonucunda ekipler 1500 litre yasal olmayan on numara yağ ele geçirdi.

 

 54 HC … plakalı aracın sahibi olan A.A isimli şahsın yapılan GBT  sonucunda şahsın daha önce AKARYAKIT KAÇAKÇILIĞINDAN dolayı kayıtlarının olduğu tespit edildi. Göz altına alınan A.A  ve M.K ifadelerinin alınması için İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

Emniyet yetkililer, suç ve suçlularla mücadele daha etkin olabilmek için vatandaşlarımızın bu gibi durumlarda 155 Polis Merkezini aramalarını ifade ettiler.



Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2015, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184