ASAYİŞ BÜLTENİ

Sakarya Valiliği Asayiş bülteni.

ASAYİŞ BÜLTENİ


İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde, 11 Ekim-16 Ekim 2017 tarihlerinde İlçemizde meydana gelen ve kayıtlara intikal eden olayları.

TAKSİRLE YARALAMA

12.10.2017 günü Kemaliye Mahallesi Prof. Dr Ayhan KIZIL Caddesi üzerinde meydana gelen Taksirle Yaralama olayı ile ilgili Müşteki-Şüpheli D.K.(E-1980) isimli şahıs, 41 FD ** plakalı araç ile Kemaliye Mahallesi Prof. Dr. Ayhan KIZIL caddesinde Hendek Çarşı merkezine doğru seyir halinde olduğunu, önünde seyir eden motosiklet sürücüsünün panik yapıp firene basması sonucu sevk ve idaresindeki araçla şahsa çarptığını, olay ile ilgili davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS

12.10.2017 günü Müşteki F.Ö.(K-1988) isimli şahıs, eşi olan G.Ö.(E-1985)'in iki gündür kayıp olduğunu, gidebileceği yer ve akrabalarına ulaştıklarını ancak kimsenin haberinin olmadığını, aralarında her hangi bir sıkıntısının olmadığı, eşinin hayatından endişelendiğini beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

FAİL YAKALANDI

13.10.2017 günü saat:23.00 sıralarında meydana gelen olay ile ilgili Müşteki-Şüpheli Ş.T.(K.1990) isimli şahıs kendi adına tescilli bulunan 54 *** plakalı araç ile Bayraktepe istikametine seyir halindeyken aracın direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda su kanalına düştüğünü aracı yola çıkarmak için uğraştığını ancak başaramadığını ve direğe vurması sonucunda kazanın meydana geldiğini, araçtan kendisinin çıktığını ve bayıldığını sonrasında hastaneye götürüldüğünü gerekli tedavisinin yapıldığını kaza nedeniyle kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiş, olayla ilgili tahkikat evrakları ikmalen gönderilecektir.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184