CİNAYET ZANLISI DÜZCE’DE YAKALANDI

Hendek’te çıkan kavgada kavgayı ayırmaya gelen bir kişiyi bıçaklayarak ölümüne sebep veren ve firar eden 43 yaşındaki F. H. Düzce Polisi tarafından lokantada yemek yerken yakalandı.

CİNAYET ZANLISI DÜZCE’DE YAKALANDI


Cinayet Hendek’te meydana geldi. Alınan bilgilere göre 19 Kasım 2016 günü gecesi Hendek ilçesi Çukurhan Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen olayda, iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgayı ayırmak için araya giren Hikmet Gürgen isimli bir kişi bu sırada bıçaklandı. Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hikmet Gürgen, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı ise olay sonrasında firar etti.

 Düzce’de olabileceği ihbarını alan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Uzun süren takip sonucunda kasten adam öldürme suçundan aranan F. H. Şerefiye Mahallesinde bir lokantada yemek yerken yakalandı. Yakalanan zanlının üzerinden 7.65 marka ruhsatsız silah bu silaha ait 4 adet fişek ile Yaşar Serhat Ünal adına kayıtlı sahte kimlik ele geçirildi.  Zanlı Emniyette yapılan sorgunun ardından Sakarya polisine teslim edildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2017, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184