EMNİYET HUZUR İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü huzur ve güvenin sağlanması için çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

EMNİYET HUZUR İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR


İlimiz genelinde kamu düzeninin sağlanması, huzur ve güven ortamının muhafazası ile vatandaşlarımızca yapılan ihbar ve şikâyetlerin değerlendirilmesi amacıyla, İl Emniyet Müdürlüğümüzce İl merkezinden görevlendirilen takviye kuvvetlerin de katılımıyla, 09.08.2015 ve 13.08.2015 günü gecesi Karasu İlçemizde bulunan Umuma Açık İstirahat ve eğlence yerleri ile şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan kontrol ve denetimler neticesinde;

Toplam 1282 şahsın kontrolleri ve gbt sorgulamaları yapılmış, 110 şahsın suç kaydının olduğu ancak aranmadığı anlaşılmış, haklarında muhtelif suçlardan yakalama kararı bulunan toplam 6 şahıs yakalanarak adli mercilere sevki yapılmıştır.

Umuma Açık yerler ile şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, 6 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca ile bunlara ait 42 adet dolu fişek ile 2,5 gr esrar maddesi ve 1 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş olup, şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapılmıştır.

Trafik yönünden yapılan denetimlerde, toplam 218 araç kontrol edilmiş, 5 araç sürücüsüne Alkollü araç kullanmaktan işlem yapılarak araçlar trafikten men edilmiştir.

Umuma açık yerlerde yapılan kontrol ve denetimlerde toplam 98 Umuma açık istirahat ve eğlence yeri kontrol edilmiş, eksikleri bulunan 6 işletme hakkında (2 işletme küçük yaşta müşteri bulundurmak, 2 işletme Ruhsatsız faaliyet göstermek,2 işletme gürültü) idari işlem yapılmıştır.

İlimiz genelinde kamu düzeninin sağlanması ile huzur ve güven ortamının muhafazası için günün her saatinde çalışmalarımıza aralıksız devam edilecektir.

               

 

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184