Evi Kurşunladı Tutuklandı

Hendek ilçesinde eski kayınpederini tehdit eden şahıs, geçtiğimiz akşam kayınpederinin arkadaşının evini kurşunlayıp kaçtı.

Evi Kurşunladı Tutuklandı


O şahıs kayınpederi tarafından vurulan Kemal K. olduğu ortaya çıktı. K. K. tutuklanarak cezaevine yollandı.

Eski Kayınpederi Vurmuştu

31 Temmuz günü Hendek'te K. K. isimli şahıs telefonla eski kayınpederini vurmakla tehdit etmiş, Osman Yılmaz Caddesi üzerinde eski kayınpeder ve K. K. karşı karşıya gelmişti. K. K. silahını çıkarıp kayınpederine ateş etmek istediği sırada silahı tutukluluk yapınca, eski kayınpeder ise yanında bulunan silahı çıkarıp eski damadının ayaklarına ateş etmişti. K. K. sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken, eski kayınpeder ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Mermi Bıraktı

2,5 ay cezaevinde yatan eski kayınpeder tahliye oldu. Geçtiğimiz günlerde K. K. isimli şahıs Cumhuriyet Meydanında bulunan bir kahveye giderek 7 adet tabanca mermisi bırakarak, eski kayınpederi ve arkadaşlarını ölümle tehdit etti.

Evi Kurşunladı

Kahvehaneden ayrılan K. K. daha sonra Dereboğazı Mahallesi’nde eski Kayınpederinin arkadaşı olan O.Y. isimli şahsın evine giderek silahla 7 el ateş edip kayıplara karıştı.

 Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kaçak K. K.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Kemal K. adliyeye sevk edildi. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2019, 22:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184