HENDEK JANDARMASI GEÇİT VERMEDİ

Hendek Jandarma ekipleri yol kontrolünde PKK ile bağlantısı olduğunu tespit ettiği bir şahsı yakaladı.

HENDEK JANDARMASI GEÇİT VERMEDİ


Hendek Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yol kontrolü yaptıkları sırada bölücü terör örgütü PKK ile bağlantılı olduğu belirlenen bir kişiyi yakaladı.

Hırsızlık, Asayiş ve Uyuşturucu gibi birçok konuda suçlulara göz açtırmayan ve İlçemizin huzuru için 7/24 çalışmalarına devam eden Hendek Jandarması, Hendek’te bölücü ve yıkıcı hiçbir yapıya izin vermiyor.

Hendek Jandarma ekipleri, uygulama yaptığı sırada kimlik kontrolünde Mardin’in Nusaybin İlçesinde Devletimize, Askerimize ve Polisimize yönelik bölücü ve yıkıcı hain terör örgütü PKK lehine faaliyetlerde bulunan bir kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre, Jandarma ekipleri D-100 karayolu Nuriye Mahallesi Küçük Sanayi sitesi mevkiinde, Düzce’den İstanbul’a giden bir otobüste yaptığı GBT sorgulaması sırasında bir kişiyi gözaltına aldı.

Yapılan araştırmada Şırnak İdil nüfusuna kayıtlı M. A.U.'nun (1982) daha önce Mardin Nusaybin’de Askerimize, Polisimize ve Devletimize yönelik bölücü ve yıkıcı faaliyetlerde bulunduğu belirlenirken şahsın üst aramasında yapılan kontrollerde üzerinden yüklü miktarda nakit para çıktı.

Terörist faaliyetlerde bulunan şahıs Jandarma ekipleri taraınfan gözaltına alınarak sorgusunun ardından Adli Makamlara sevk edildi.


Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184