Hendekli İşadamına Silahlı Saldırı

Hendek'te bir yemek şirketi firması sahibi O.A. İzmit'te katıldığı ihale çıkışında rakip firma sahibi tarafından vuruldu.

Hendekli İşadamına Silahlı Saldırı


Olay, İzmit Yenişehir Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Kocaeli İl Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü binası önünde meydana geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde sabah saatlerinde düzenlenen toplu yemek alımı ihalesine giren firmaların verdiği teklifler değerlendirmeye alınırken, ismi öğrenilemeyen bir firma sahibi ihale çıkışında aracına binen Hendekli işadamı O.A.'yı tabancasını ateşleyerek bacağından vurdu.  

Sağ bacağına isabet eden kurşunlarla yaralanan O.A. bir anda yere yığılması sonucu çevredeki Vatandaşlar 112 Acil servis ekiplerine haber verdi.

Bacağından yaralanan O.A. olay yerine gelen Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından kaçan kişinin bir süredir O.A.'yı ihaleye katılmaması yönünde tehdit ettiği öğrenilirken, Polis'in kaçan zanlıyı yakalamak için çalışmaları sürdürüldüğü öğrenildi.


Medyabar

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184