HENDEK'TE ASAYİŞ OLAYLARI

Hendek'te Meydana Gelen Asayiş olayları.

HENDEK'TE ASAYİŞ OLAYLARI



SAKARYA - HENDEK

Taksirle Yaralama

Olay Özeti: Şüpheli M.Y. isimli şahıs 20.01.2016 günü saat:14.20 sıralarında sevk ve idaresinde bulunan 54 ** ** plaka sayılı kamyonet ile seyir halinde iken kamyonet kasasında bulunan PVC doğramalar devrilmiş ve olay yerinde bulunan Müşteki M.Ç.' ye çarpma neticesinde şahsı hayati tehlike arz etmeksizin yaralanmış, konu ile ilgili olarak gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - HENDEK

Olay Özeti: M.İ. nin kullandığı 54 ** ** plaka sayılı araç ile S.K. isimli şahsın kullandığı 54 ** ** plaka sayılı araçların Cadde üzerinde karıştığı kazada 54 ** ** plaka sayılı araçta bulunan N.İ. isimli şahıs yaralanmış, konu ile ilgili tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

SAKARYA – HENDEK

Yangın

Olay Özeti: Hendek/Sakarya sayılı adreste bulunan beton binada gerçekleşen yangın olayı ile ilgili sobanın yanındaki yatağın tutuşması sonucu yangının çıktığı belirlenmiş, ikamette bulunan K.Y. ve S.K. isimli şahısların hayati tehlikelerinin bulunmasından dolayı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevkleri sağlanmış, N.B. isimli şahıs tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilmiş, konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir.

SAKARYA - HENDEK

İş Kazası

Olay Özeti: Müşteki M.Y. isimli şahıs işyerinde metal temizlediği sırada gözlerine metal parçası kaçması nedeni ile hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığını, olay ile ilgili her hangi bir dava ve şikayetinin bulunmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - HENDEK

İş Kazası

Olay Özeti: Müşteki E.T. isimli şahıs 17.01.2016 günü çatı tadilat işlerini yaptığı sırada çatıdan dengesini kaybederek düşmüş ve hayati tehlike olmaksızın yaralanmış olup konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanmıştır.

SAKARYA - HENDEK

İş Kazası

Olay Özeti: Müşteki E.Ç. isimli şahıs 20.01.2016 günü fabrikada kaynak yaptığı sırada elinden hayati tehlikesi olmaksızın yaralanmış, alınan ifadesinde kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184