HENDEK’TE CİNAYET 3 ÖLÜ 1 YARALI

Hendek’te arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma sonucu 3 kişi hayatını kaybetti 1 kişi yaralandı.

HENDEK’TE CİNAYET 3 ÖLÜ 1 YARALI


Hendek’te arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma sonrası aynı Aileden 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ağır yaralandı.


Edinilen bilgilere göre Hendek Kargalı Hanbaba Mahallesinde meydana gelen olayda Mithat M. Ablası Fikriye M. Eniştesi Ahmet M. ve akrabaları Ömer M. ile arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştı.


Tartışmanın büyümesi üzerine Mithat M. av tüfeği ile Ömer M., Ahmet M. ve ablası Fikriye M.’yi vurduktan sonra aynı tüfekle kendisini vurarak intihar etti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ömer M., Fikriye M. ve Mithat M.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralanan Ahmet M. ise 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Ambulans ile Sakarya Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.


Yaşanan olayın ardından Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından olay yeri incelemesi tamamlanarak hayatını kaybeden Ömer M. Fikriye M. ve Mithat M.’nin cansız bedenleri adli tıp kurumuna gönderildi.

Yaşananlar sonrası Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci ve Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu olay yerine gelerek yetkililerden olay ile bilgi alarak acılı aile yakınlarına başsağlığı diledi.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.





Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2018, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184