Hendek’te Kurşun Yağmuru 1 Ölü 1 Yaralı

Hendek’te sözlü atışma ile başlayan tartışma kanlı bitti 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Hendek’te Kurşun Yağmuru 1 Ölü 1 Yaralı


Hendek’te sözlü atışma ile başlayan tartışmanın büyümesi sonucu tabancasını çıkartan şahısın kurşun yağdırması sonucu 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Hendek Yenimahalle Beştepeler Caddesi üzerinde sözlü atışma sonucu başlayan tartışmanın büyümesi sonucu silahını çıkartan H.U. isimli şahıs tartıştığı K.S. ve oğlu B.S. isimli şahıslara kurşun yağdırdı.

Yaşananlar sonrasında görgü şahitlerinden edinilen bilgilere göre şüpheli H.U. olay yerinden yaya olarak uzaklaşırken, olay esnasında kurşunların hedefi olan K.S. ve B.S. vücutlarının çeşitli yerlerinden ağır şekilde yaralandı.

Yaralılar çevrede bulunan esnaflar ve vatandaşlar tarafından yapılan ihbarlar ile olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince Hendek Devlet Hastanesine kaldırılarak burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan K.S.’nin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği, diğer yaralı B.S.’nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenilirlen polis ekipleri olay yerinden firar eden şüpheli H.U.’nun yakalanması için çalışmalarını sıklaştırdı.

Meydana gelen olay sonrası olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerde çevrede bulunan bir işyeri ve bir dairenin camlarına da kurşunların isabet ettiği belirlendi.


Kurşunların isabet ettiği işyeri ve dairede olay esnasında kimseye kurşun isabet etmemesi olası bir faciayı önlerken, Hendek Emniyeti tarafından olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.




Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 10:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Çürüksulu
Murat Çürüksulu - 5 yıl Önce

maganda kurşununa müdahale eden baba ve oğul maganda tarafından vuruldu demek çok mu zor. magandalardan mı korkuyorsunuz. bütün türkiye haberi maganda kurşunu diye veriyor. siz kaynaksınız. yazık

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184