Hendek’te Kurşun Yağmuru

Kurşunların hedefi olan Hendekli esnaf yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Hendek’te Kurşun Yağmuru


Hendek Küçük Sanayi Sitesinde Esnaflık yapan M.G. isimli şahıs, aralarında alacak-verecek meselesi bulunan H.P. isimli şahsın silahından çıkan kurşunların hedefi oldu.

Kurşun yağmuru

Hendek'te esnaflık yapan H.P. isimli şahıs aralarında daha önceden alacak-verecek meselesi bulunan Hendek Küçük Sanayi Sitesinde Esnaflık yapan alacaklısı M.G.’yi kurşun yağmuruna tuttu.

Görgü şahitlerinden edinilen bilgilere göre, alacaklısı M.G.'nin dükkanına gittiği düşünülen H.P. yolda karşılaştığı alacaklısı M.G.'ye aracından inmeden ateş etmeye başladığı ve daha sonra aracından inerek M.G.’ye peş peşe ateş etmeye devam ettiği öğrenildi.

Kurşunların hedefi olan M.G.’nin kendisine silahla ateş eden H.P.’nin üzerine yürüdüğü ve kısa süreli tartışmanın ardından H.P.’nin olay sonrası aracı ile olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi.

Teslim oldu

Yaşananlar sonrası kurşunların hedefi olan M.G. silah seslerinin ardından olay yerine gelen çevre esnaflar tarafından yapılan ihbarlar ile olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerince Hendek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, saldırgan H.P.’nin Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim olduğu öğrenildi.


Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2019, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184