Jandarmanın Helikopter Destekli Trafik Denetimleri Devam Ediyor

Trafik Kontrolü Bu Sefer Akyazı ve Hendek ilçelerindeydi.

Jandarmanın Helikopter Destekli Trafik Denetimleri Devam Ediyor


Sakarya İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, vatandaşın güvenli bir şekilde ulaşım imkânından faydalanması için sorumluluk alanlarındaki trafik denetimlerine havadan ve karadan aralıksız devam ediyor.

D140-01 Devlet Karayolunun Akyazı-Mudurnu ve Hendek-Tuzak Mahallesi kavşağında oluşturulan uygulama noktalarında havadan helikopter destekli, yerden trafik ve asayiş araçları ile eş zamanlı çalışma yürüten ekipler 11 Şubat 2019 tarihinde yaptıkları denetimlerde 189 araç denetimi ile 218 şahsın sorgusunu gerçekleştirdi.

Uygulama esnasında 24 sürücüye çeşitli kural ihlali gerekçesi ile cezai müeyyide uygulandı, 8 araç trafikten men edildi.

Jandarmadan yapılan açıklamada, bir kez daha belirtmek isteriz ki. Bu uygulamada ki amacımız İçişleri Bakanlığının ‘Bu Yolda Hep Birlikteyiz Projesi’ kapsamında suç ve suçlularla mücadele etmek, bölgede meydana gelen trafik kazalarını azaltmak, vatandaşlarımızı trafik konusunda bilinçlendirmek ve trafik kurallarının insan hayatındaki önemine dikkat çekmektir. Trafik denetimlerinin havadan Helikopter ve Drone, yerden Trafik Araçları ile bundan sonra da devam edecektir denildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2019, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184