MERMİ EVİN CAMINDAN İÇERİ GİRDİ.

Hendek’te öğrencilerin kaldığı eve gece yarısı camdan içeri giren kurşun korkuttu.

MERMİ EVİN CAMINDAN İÇERİ GİRDİ.


Yenimahalle de gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından atılan silah’tan çıkan mermi öğrencilerin kaldığı evin camından içeri girdi ve oda tavanına vurdu. Maganda kurşununun girdiği evde can kaybı yaşanmaması sevindirirken,Emniyet yetkilileri gelişi güzel atılan silah’tan çıkan mermi birilerinin canına mal olabileceğini ifade ederek vatandaşları da bu konuda uyarılarda bulundu.Emniyet yetkilileri vatandaşlara uyarılarda bulunarak gelişi güzel silah atılmaması gerektiğini ve can kaybının veya yaralanmaya sebebiyet olunmamasını istediler.

Emniyet yetkilileri ayrıca bu tür şehir magandalarının görenlerin 155 Polis imdat hattını arayarak araçlarının model ve plakalarının verilmesini istediler.

Yaz aylarının gelmesi ile ilçede cemiyetlerin artması ve konvoylar da bazı vatandaşların sevinçlerinin dozunu kaçırarak  gelişi güzel havaya ateş edilmesi birilerinin yaralanmasına veya ölümüne sebep olma ihtimalini yükseltiyor.Emniyet yetkilileri aldığı sıkı tedbir ve önlemlerin yanı sıra vatandaşlarında daha duyarlı olması gerektiği vurgulandı.

Bu tür olaylarda şehir magandalarının silahından çıkan mermi çekirdekleri Emniyet Yetkilileri tarafından inceleme yapılmak üzere yetkili birimlere ulaştırılıyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2014, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184