OKUL ÖNLERİNDEKİ YABANCI ŞAHISLARA CEZA YAĞDI

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinde eğitim öğretim veren okullar çevresinde öğrencileri rahatsız eden yabancı şahıslara idari para cezası kesti.

OKUL ÖNLERİNDEKİ YABANCI ŞAHISLARA CEZA YAĞDI


Öğrencilerimizin ve çocuklarımızın gelişimlerini, eğitimlerini, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde tamamlamaları için çalıştıklarını ifade eden emniyet yetkilileri, okullar çevresinde yabancı şahıslara müsaade etmeyeceklerini belirttiler.

16.10.2015 günü  ilçemizde okul çevresinde devriye görevlerini yapan ekipler Kız Meslek Lisesi civarında yabancı şahıslara Kabahatler Kanunu kapsamında Emre Aykırı davranışlardan S.A, D.K ve A.B isimli okul öğrencisi olmayan şahıslara 700 tl idari para cezası kesti.
Ekipler aynı gün Hendek Osman Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde devriye atarken şüpheli gördükleri motosiklet sürücüsüne doğru yaklaştılar. Ekiplerin kendisine yaklaştığını gören şahıs motosikleti olduğu yerde bırakarak okul önünden uzaklaştı. Ekipler trafik ekiplerini çağırarak motosikleti trafikten men ettiler.

Emniyet yetkilileri, okul çevresinde okul öğrencisi olmayan kişilere göz açtırmamak için devriyelerinin sürekli devam edeceğini belirten ekipler, suç ve suçlularla mücadele de etkin olabilmek için vatandaşlarımızın 155 Polis Merkezini armalarını söylediler.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184