Oto Farelerine Ortak Operasyon

Düzce ve Hendek Emniyetinden oto hırsızlarına ortak operasyon.

Oto Farelerine Ortak Operasyon


Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Düzce ve Sakarya’dan çalınan araçların çenç oto yapılmak suretiyle Balıkesir iline götürüldüğünün tespit edilmesi üzerine ortak operasyona imza attılar.

Balıkesir İline giden polis ekipleri, Hendek İlçesinden çalınan 41... plakalı beyaz aracın çenç oto haline getirildiğini ve 20... plakalı araca dönüştürüldüğünü, 54... plakalı gri renkli aracın da çenç oto haline getirildiği ve 25... plakalı araca dönüştürüldüğünü belirledi.

Diğer çalınan araçlar da aynı

Hırsızların Karasu İlçesinden çaldıkları 54... plakalı yeşil renkli aracı çenç oto haline getirdikten sonra 35... plakalı araca dönüştürdüğü ve Düzce İlinden çaldıkları 3 aracı da benzer surette değiştirdikleri öğrenildi.

Oto fareleri tutuklandı

Yapılan operasyon neticesinde şüpheli araçları düz kontak yaparak çalarak Balıkesir İline götürdüğü ve gönderdiği öğrenilen Hendek'te kaldığı evden çıkarken yakalanan ve sahte kimlik kullanan 24 yaşındaki H.Ş. ve olay şüphelisi 36 yaşındaki A.P. isimli şahıs yakalanarak Düzce Adliyesinde çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2019, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184