Parçalanmış Halde Bulundu

Hendek Rasimpaşa Camii otoparkından çalınan otomobil parçalanmış halde bulundu.

Parçalanmış Halde Bulundu


29 Kasım’da Hendek Rasimpaşa Camii otoparkından çalınan otomobil, Hendek ve Düzce Emniyeti’nin titiz çalışması sonucu Düzce’de bir tamirhanede parçalanmış halde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, 29 Kasım günü Hendek Rasimpaşa Camii otoparkından çalınan otomobil ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Hendek ve Düzce İlinde yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu oto hırsızlığı şüphelileri A.H. (43), S.Ç. (22), C.V. (39), M.B.B. (34), İ.E. (40) ve M.K. (22) isimli 6 şahıs gözaltına alındı.

2 kişi tutuklandı

Gözaltına alınan şahıslar 15 Aralık’ta hırsızlık şüphelisi olarak Adliye’ye çıkartılırken, şahıslardan S.Ç. ve M.K. isimli şahıslar çıkarıldıkları Mahkeme tarafından tutuklanarak Ferizli cezaevine teslim edildi.


Araç sahibinden teşekkür

29 Kasım’da çalınan aracının 14 Aralık'ta Sakarya, Düzce ve özellikle Hendek Emniyet Müdürlüğünün yoğun çalışma ve çabası ile bulunduğunu dile getiren araç sahibi Ö.G. aracımın çalınması sonrasında ilgilerini esirgemeyen, yoğun çaba sarf eden, bıkmadan yoğun çalışmaları ile çalınan aracımı bulan tüm Emniyet Ekiplerimize sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunarım diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2019, 20:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184