POLİS UYGULAMALARINI MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE YÖNLENDİRDİ

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri İlçe genelinde motor sürücülerine yönelik trafik uygulaması yaptı.

POLİS UYGULAMALARINI MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE YÖNLENDİRDİ


Trafik ekipleri Ali Gaffar Okkan caddesi üzerinde ki Hastahane kavşağında yol keserek trafik üzerinde motosiklet kullanan sürücüleri durdurdu. Motor sürücülerinin kask takıp takmadıklarını denetledi. Ayrıca Motosiklet kullanan sürücülerinin evraklarını kontrol etti. Ekipler motorların egzozundan gürültü meydana getiren sürücüleri de durdurarak cezai işlem uyguladı.

Hendek İlçe Emniyet Ekiplerinin yapmış oldukları uygulama da 10 motosiklet durdurularak sorgulandı. Durdurulan motorlar tescilsiz olduğu için trafikten men edilerek bağlandı. 5 motor sürücüsüne de ehliyetsiz olduğu, kask ve plaka takmadıklarından trafik cezası uygulanarak toplam da 3 bin 500 tl para cezası kesildi.
Emniyet yetkilileri,  yaz aylarının gelmesiyle birlikte motosiklet kullanımının artması ve buna bağlı olarak trafik akışında tehlike meydana getiren sürücülere yönelik bu tür uygulamalarının artarak devam edeceğini belirttiler.


Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2015, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184