POLİSLİK’TEN MAHALLEMDE HUZUR VAR TOPLANTISI

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Mahallemde Huzur Var projesi kapsamında Hendek’te Muhtarlarla bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

POLİSLİK’TEN MAHALLEMDE HUZUR VAR TOPLANTISI


Hendek Muhtarlar Derneğinde Mahallemde Huzur Var projesi kapsamında gerçekleşen bilgilendirme toplantısına İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Hasan Dağcı, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Halil İbrahim Keskin, İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiserleri , Toplum Destekli Polislik Büro personeli, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan ve Muhtarlar katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Halil İbrahim Keskin slayt sunum öncesi Genel güvenlik hizmetlerinde ve suçla mücadelede toplumun katılımı ve sorunların çözümünde vatandaşımızla ortak hareket edilmesi gerektiğini belirterek “Muhtarlarımızın da bu katılımcı yönetimde etkin rol almaları bizim için önemlidir diyerek bilgiler verdi.


Keskin ayrıca proje kapsamında Madde Bağımlıları konusunda da gerekli çalışmaların yapıldığını ve okullarda öğrencilerin bilgilendirildiğini ifade etti.

Bilgilendirmenin ardından Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün hazırladığı slayt sunum ile Muhtarlar bilgilendirildi.

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptıkları bilgilendirme toplantısından dolayı teşekkür etti.

Toplantı sonrası İl Emniyet Müdürlüğünün hazırladığı çeşitli broşürleri Toplum Destekli Şube Müdürlüğü personeli tarafından Muhtarlara hediye takdim edildi.




Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184