TURANLAR' DAKİ CİNAYET ZANLISI 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Bayramın birinci günü Turanlar Mahallesinde çıkan tartışmada Nurettin Holat isimli şahsı silahla kafasından vurup öldürdükleri ileri sürülen üç kardeşler Y.D, B.D ve G.D mahkemeye çıkartıldı ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler

TURANLAR' DAKİ CİNAYET ZANLISI 3 KİŞİ TUTUKLANDI


Ramazan Bayramının birinci günü Romen vatandaşların yaşadığı Turanlar mahallesinde aralarında daha önceden husumet bulunan üç kardeşler G.D,B.D,Y.D ve Nurettin Holat kavga etti. Kavganın sonunda üç kardeşler mahallede terör estirdiler.  Evlere rastgele silahlarla ateş eden üç kardeşler çocuklarında aralarında bulunduğu 4 kişiyi değişik yerlerinden yaraladılar ve  Nurettin Holat'ın yanına gelerek tüfek ile kafasından ateş edip vurdular. Nurettin Holat ambulansla hastaneye kaldırıldı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

POLİS'İN BAŞARILI OPERASYONU OLAYLARI ÖNLEDİ

 Olay sonrasında Nurettin Holat'ın yakınları üç kardeşleri aramaya başladı. olaydan sonra G.D kendi evine saklandı. Üç kardeşleri arayan Polisler G.D isimli şahsın kendi evinde saklandığı bilgisine ulaştı. Olay yerini muhafaza altına alan emniyet güçleri operasyon yaparak G.D'yi evinden alarak mahalleden sessiz bir şekilde polis karakoluna götürdüler. Diğer kardeşler B.D ve Y.D olay yerinden kaçtılar.


EV ARAMASINDA CEPHANE VE UYUŞTURUCU ÇIKTI

Olay yeri ekipleri ve emniyet güçleri mahallede geniş çaplı bir arama yaptı. Polisler olay mahallinde toplamda 18 adet boş tüfek mermisi ve 5 adet tabanca mermisi olduğunu tespit ettiler.  Polisin yaptığı ev aramalarında ise 2 adet av tüfeği, bir adet tabanca, bir adet kurusıkı ve bunlara ait fişekler ele geçirildi. Polisin yaptığı aramada ise evlerde değişik yerlere saklanmış halde uyuşturucu haplar ele geçirildi.

HENDEK POLİSİ NOKTA ATIŞIYLA ŞAHISLARI YAKALADI

Üç kardeşlerden B.D ve Y.D olaydan sonra mahalleden kaçtılar. Polis olayı aydınlatmak için diğer kaçan iki kardeşin peşine düştü. heryerde arama yapan polis yaptığı istihbarat bilgisiyle olaydan bir gün sonra (bayramın ikinci günü) iki kardeşin Sakarya ilinde saklandıkları bilgisine ulaştı. Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri Sakarya ya giderek şahısların saklandığı adrese operasyon düzenledi. Hendek Polisi iki kardeşin saklandığı evi çembere alarak şahısları kıskıvrak yakalayıp Hendek'e getirdiler.

Bayramın üçüncü günü şahısları emniyette ki işlemlerin ardından sorgulanmak üzere Hendek Cumhuriyet Savcılığına götürüldüler. Savcılık sorgularından sonra zanlı üç kardeşler tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edildiler. Çıkartıldıkları mahkemece bir cinayet, dört kişiyi yaralamak ve mala zarar verme suçlarından tutuklanan üç kardeşler cezaevine götürüldüler.


Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2016, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184