Üst Geçide Çıkarak İntihar Etmek İstedi

Hendek’te intihar girişiminde bulunan şahıs hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Üst Geçide Çıkarak İntihar Etmek İstedi


Hendek D-100 Karayolu üzerindeki üst geçit korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs bir anlık dalgınlığından faydalanılarak indirildi.

Edinilen bilgilere göre, Saat: 23.00 sıralarında D-100 Karayolu Hendek Şehirlerarası Terminalinin yanındaki üst geçide gelen M.K. çevredekilerin şaşkın bakışları arasında üst geçidin korkuluklarına tırmanarak intihar girişimde bulundu.

Olayı gören Vatandaşlar tarafından yapılan ihbarlar ile olay yerine Polis, İtfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri yönlendirildi. Olay yerine gelen Polis ve İtfaiye ekipleri, "Yoruldum yaşamaktan, böyle iftira atılmaz, beni suçladılar, ben şerefli bir adamım” diye bağıran M.K.’yı ikna etmeye çalıştı ancak M.K. yanına kimsenin yaklaşmasına izin vermedi.

Olay esnasında yaşanacak olumsuzluklara karşı Trafik ekiplerince D-100 Karayolu trafiğe kapatılarak trafik akışı yan yol üzerinden sağlanırken, İtfaiye ekipleri tarafından Vatandaşların da yardımıyla üst geçit altında branda açılarak önlem alındı.

Polis ekipleri ve arkadaşları tarafından uzun süre ikna edilmeye çalışılan M.K.’nın sinir krizi geçirerek baygınlık geçirdiği esnada bir anlık dalgınlığındam faydalanan Polis ekipleri ve Vatandaşlar hızlı davranarak M.K.’yı yakalayarak korkuluklardan indirildi.

Sinir krizi geçirerek baygınlık yaşayan M.K. Ambulansa bindirilerek yapılan ilk müdahalenin ardından Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2019, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184