Uyuşturucu Operasyonu 3 Tutuklama

Hendek’te düzenlenen uyuşturucu operasyonu sonucunda 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu Operasyonu 3 Tutuklama


Hendek Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Şube ekipleri ile ortaklaşa yürütülen operasyon sonucunda 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgilere göre, 21 Şubat tarihinde yapılan operasyonda M.E.A. isimli şahıstan satmak amacıyla toplamda daralı 295 gr sentetik kannobinoid uyuşturucu madde aldıkları tespit edilen S.Ş. (36) ve R.G. (23) isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Hendek Cumhuriyet Başsavcılığınca proje kapsamında yürütülen ve Narkotik Şube ekipleri ile ortaklaşa yürütülen operasyon neticesinde, M.E.A. (30) isimli şahsın ikametinde yapılan aramasında toplam daralı 52 gr sentetik kannobinoid bonzai uyuştucu madde, daralı 1,5 gr metamfetamin uyuşturucu madde, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi ve şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ferizli cezaevine gönderildi.
Yapılan operasyonel çalışmalarla Yaklaşık 350 gr. satışa hazır uyuşturucu madde ile yakalanan 3 şüpheli şahıs Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiler.


Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184