Uyuşturucu Taciri Kıskıvrak Yakalandı

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince uyuşturucu ve kaçakçılara yönelik düzenlediği operasyonda uyuşturucu taciri kaçtı emniyet ekipleri kovaladı.

Uyuşturucu Taciri Kıskıvrak Yakalandı


Uzun süren kovalamaca ardından şahıs ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Uzun süren kovalamaca ardından şahıs ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından dün gece saatlerinde Hendek’te uyuşturucu ve kaçakçılara yönelik Sakarya Asliye Ceza İlamat Masası “Mala Zarar Verme “ Akyazı ilamat ve İnfaz Bürosu ve Düzce 3.Asliye Ceza Mahkemesi “Hırsızlık “ ve Geyve Asliye Ceza Mahkemesi “Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması “ suçlarından toplam 4 adet aranması bulunan ve 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası bulunan T.O.'nun yakalanması için operasyon düzenledi.

 Kovalamaca Yaşandı

Düzenlenen operasyona Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de destek verirken operasyon sırasında yakalanacağını anlayan 32 yaşındaki T.O. isimli uyuşturucu taciri ve polis arasında kovalamaca yaşandı. Hendek sokaklarında yaşanan kovalamaca ilçede paniğe neden olurken ilçe çıkışına doğru kaçan T.O., yolu kesen polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Polislerden kaçtığı sırada T.O. tarafından yola atılan 4 poşet  içerisinde toplam 40 gram sentetik connobinoid uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

 Cezaevine Gönderildi

Hendek girişindeki benzinlikte yakalanan T.O., gözaltına alındıktan sonra önce Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne ardından da Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Burada ifadesi alınan T.O. işlemleri ardından adliyeye sevk edildi. T.O. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ferizli cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2019, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184