VİLLA DEĞİL UYUŞTURUCU İMALATHANESİ

Hendek Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde imalathanesi olarak kullanılan villaya Baskın düzenledi.

VİLLA DEĞİL UYUŞTURUCU İMALATHANESİ


Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri istihbarat çalışmaları neticesinde N.Ş. İsimli şahsın Hicriye Mahallesinde bulunan villasının bodrumunda özel donanımla sera haline getirilmiş yerde uyuşturucu imalatı yapıldığı bilgileri üzerine Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri ile birlikte villaya operasyon düzenledi.

Yapılan operasyon sonucunda villanın Bodrum katında 5 paket halinde toplam 98gr ara kimyasal ile desteklenmiş GDO’lu esrar maddesi (SKUNK), imalathane olarak kullanılan yerde 1763gr gelen bitki kökleri ve imalathanen zemin kısmında etrafa saçılmış ve serpilmiş vaziyette 1377gr gelen esrar maddesi ile uyuşturucunun etkisini arttırmak için kullanılan ve içerisinde kimyasal madde bulunan 5 bidon bulundu.

Olay yerinde sahte içki yapımında kullanılmak üzere 55 Adet rakı şişesi kapağı ve 289 Adet TAPDK ibareli sahte bandrol de ele geçiren ekipler ayrıca uyuşturucu madde imalathanesini aydınlatmada kullanılan 120 Adet led projektör lambaya da el koyarak yediemin olarak Hendek Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim etti.

Operasyon sonucunda olayla ilgili olduğu değerlendirilen şahıslar uyuşturucu madde imalatı, ticareti ve 5607 S.K.M. suçlarından Mahkemeye çıkartılmış, şahıslardan N.Ş. (39) kelepçeli ev hapsine mahkum edilirken, Y.K. (32) isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.







Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 22:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184