Anadolu Lisesi Öğrencileri Eğitim Fakültesini Ziyaret Etti

Hendek Anadolu Lisesi 11. ve 12. Dil Sınıfı Öğrencileri Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Bölümü’nü ziyaret etti.

Anadolu Lisesi Öğrencileri Eğitim Fakültesini Ziyaret Etti


Hendek Anadolu Lisesi 11. Ve 12. Sınıf Öğrencileri, Müdür Yardımcısı İskender Özkılınç, İngilizce Öğretmenleri Zeynep Eroğlu, Tülin Özkul ve Veli Esen’in destekleriyle, fakültede bulunan Öğrencilerle derslere katılarak gözlemlerde bulundular.
Öğrenciler ayrıca başta Fakülte Dekanı Sayın Firdevs Özgür Karahan olmak üzere 3 farklı akademisyenin derslerine katıldılar ve bölümleri hakkında detaylı bilgi sahibi oldular.
Üniversite Öğrencisi olma yolunda fakülte Öğrencilerinin deneyimlerini aktardığı Hendek Anadolu Lisesi Öğrencileri, derslerdeki farklı etkinliklere katılarak, Lisede aldıkları İngilizce Eğitimini fakültede uygulamaya çalıştılar.
Hendek Anadolu Lisesi müdürü Abidin Dayıoğlu, son yıllarda dil eğitimine çok önem verdiklerini ve dil bölümlerine birçok öğrenci yetiştirdiklerini ifade ederek, Öğrencilerimizin yaptıkları bu gezide bizlere desteğini esirgemeyip katkıda bulunan başta Fakülte Dekanı Sayın Firdevs Özgür Karahan olmak üzere akademisyen hocalarımıza teşekkür ederiz dedi.






Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2020, 19:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184