ATİKE HANIM AİLESİ OKUL BAHÇESİNDE BULUŞTU

Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi Mezunlar derneği hafta sonu okul bahçesinde “Sucuk Partisi” etkinliği düzenledi. Etkinliğe çok sayıda mezun öğrenci, son sınıf öğrencileri, eski ve yeni öğretmenlerin yanı sıra okul idari kadrosu katıldı.

ATİKE HANIM AİLESİ OKUL BAHÇESİNDE BULUŞTU

 Düzenlenen etkinlikte bir araya gelen mezun öğrenciler, hayatın akışı içerisinde tatil zamanlarında bile arkadaşlarımızla bir araya gelmekte zorlanırken mezunlar derneği tarafından düzenlenen bu tarz etkinliklerde uzun yıllardır görmedikleri arkadaşlarını görme fırsatı bulduklarını ifade edip memnuniyetlerini dile getirdiler. Okulu gezi çok sayıda fotoğraf çekilen mezunlar, sınıf tahtlarına isimlerini yazdılar.

 

Düzenlenen etkinlikte dernek yönetim kurulu katılımcılara teşekkür ederek, faaliyetlerinin devam edeceğini ve mezun arkadaşların her geçen gün daha fazla katılım sağladıklarını belirterek büyük bir aileyi bir araya toplamanın en önemli gayeleri olduğunu ifade etti. Okulumuzun Hendek’te “Nitelikli Okul” olması için giriştikleri mücadeleden bahseden yönetim kurulu tüm mezunlardan, öğrencilerden ve okul idaresinden tam destek sözü aldı. Yeni sisteme göre Hendek’te bir tane bile “Nitelikli Okul” olmamasının Hendek adına üzücü bir tablo olduğunu ifade eden yönetim, tüm kamu oyunu bu durum için seferber olma çağrısını yineledi.

 

Dernek okul müdürü Şerif Özbakkal’a faaliyette vermiş olduğu destek için teşekkür etti. Okul Müdürü bu keyifli etkinlik için tüm katılımcılara memnuniyetini ifade etti. 











Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184