Atike Hanım'da Sözümüz Kitap Olsun Etkinliği

Sözümüz Kitap Olsun kitap projesinin 3. Etkinliği Atike Hanım Anadolu Lisesi, Muzaffer Sofuoğlu Z Kütüphanesinde gerçekleştirildi.

Atike Hanım'da Sözümüz Kitap Olsun Etkinliği


Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi 
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Oğuz K. Şallı'nın "Üçe ulaşmak önemlidir. Üç kere tekrarlamak, üç kişi olmak, üç defa söylemek kıymetlidir. Üç sayı olmanın ötesindedir. Rüyalarimızda bir pir gelir üç hikmetiyle, zamani üçe böleriz, geleceği üç vakte bekleriz... Ez cümle, Üç'ün sırrı varlığın sırrıdır. Üç kere yapabilmişsek bir şeyi hep yapmışızdır. Biz de gayretimizi üçledik siz mümtaz kardeşlerimle. Bir mühür gibi zamanı hayırlı ve uzun hatıralara bıraktık. Üç güzel gecenize bağlanmış, hevesimizi gerçek kıldığınız üç güzel vakit için çok teşekkür ederim" ifadeleriyle başlayan etkinlik Edebiyat Öğretmeni Çiğdem Aydoğan ve Perihan Şirin'in sunumlarıyla devam etti.

Katılımcı öğretmenlerin "Uçurtma Avcısı" adlı eser hakkında belirttikleri görüşler ve tahliller kültür, fikir dünyamızı genişletti.

Akşamı, kahkahalarla dolu eğlenceli bir vakte dönüştürmeyi başaran münevverler 2 Ocak Perşembe günü Saat: 17.45'te Hasan Ali Toptaş'ın 'Gölgesizler' adlı eseriyle buluşmak üzere ayrıldılar.


Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2019, 12:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALP
ALP - 4 yıl Önce

emeği geçen kardeşlerime teşekkür ederim. güzel bir çalişma olmuş.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184