ATİKEHANIM ANADOLU LİSESİ MEZUNLAR DERNEĞİ KURULUYOR

İlçemiz Hendek'in gözde okullarından Atikehanım Anadolu Lisesi mezunlarından Halil Hakan Oturak (Makine Müh.) ve Serdar Şahin (İş Adamı) Atikehanım Anadolu Lisesi Mezunlar derneği kurulumu için çıkmış oldukları yolda, mevcut okul müdürü Şerif Özbakkal ile görüştüler.

ATİKEHANIM ANADOLU LİSESİ MEZUNLAR DERNEĞİ KURULUYOR


Müdür Şerif Özbakkal
ile yapılan görüşme sonrası yaptıkları açıklamada; 2015 yılı yazında mezun bazı arkadaşların ve Okul Müdürümüz Şerif bey’in girişimleri ile bir pilav günü düzenlendiğini ve pilav günü sonrası bir dernekleşme ve bu günü gelenekselleştirilme yönünde görüşler ortaya çıktığını bunu hayata geçirmek için girişimlere başladıklarını en kısa sürede bu derneği aktif hale getireceklerini söylediler.

Atikehanım Anadolu Lisesinin 1992 yılında ilçemizde eğitim vermeye başladığını belirten ikili, 2000 yılından bu yana binin üzerinde mezun verdiğini, bunların içinde her meslek gurubundan işlerinde uzmanlaşmış, sosyal çevrelerinde yer edinmiş kişiler olduğunu, bu arkadaşlarımızı bir araya getirerek bir sosyal iletişim, yardımlaşma ağı oluşturacaklarını sonrasında ise önce okulun mezun ve okuyan öğrencilerine sonra tüm Hendek halkına fayda sağlayacak faaliyet ve organizasyonlar yapacaklarını söylediler. 

Müdür Şerif Özbakkal’ın olumlu görüşünü alan Halil Hakan Oturak ve Serdar Şahin, hocamız toplumun her kesiminde yerini almış, her görüşten arkadaşımızın Atikehanım Mezunu çatısı altında bir araya gelip birlikte faaliyet yapmalarını görmek bizi çok memnun edecektir. Bu konuda üzerimize düşen ne ise yapacağız dediğini ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184