ATİKEHANIM ANADOLU LİSESİ MEZUNLAR DERNEĞİ TOPLANDI

Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği Kurucular Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

ATİKEHANIM ANADOLU LİSESİ MEZUNLAR DERNEĞİ TOPLANDI


Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği Kurucu yönetim kurulunun her dönemden mezun arkadaşlara ulaşmaya çalışarak oluşturduğu Kurucular Kurulu derneğin amaçları ve yapacağı faaliyetlerle ilgili görüş alışverişi yaparak, dernek tüzüğü son haline getirdi.

Dernek 31 Ağustos 2017 Perşembe (Arefe akşamı) planladığı 1. MEZUNLAR BULUŞMASI ile ilgili çalışmaları gözden geçirdi.

Buluşma günü yoğun katılımın beklendiğini söyleyen dernek kurucu yönetim kurulu başkanı Ömer Salih Altun, 1992 yılında eğitim öğretim faaliyetine başlayan okulumuz 18 dönemdir mezun vermekte ve iki binin üzerinde mezunu bulunmaktadır. Bütün arkadaşlarımıza ulaşıp adeta zamanda geçmişe dönük bir yolculuk yapacağız, gençliğimize geri döneceğiz, bayramlarda bile bir araya gelmekte zorlanan arkadaşlarımızı yılın belirli günleri bir araya getireceğiz dedi. Mezunlarımız arasında gerek özel sektör gerek kamu sektöründe önemli yerlere gelmiş kişiler olduğunu belirten Başkan Altun "Biz büyük bir aileyiz" bu aileyi bir araya getirip, okulumuza, mezunlarıma, öğrencilerimize yönelik bir çok faaliyetler gerçekleştireceğiz dedi.

Toplantıya katılanlar; Ömer Salih Altun, Ali Yıldırtan, Samet Sarı, Onur Üstüncan, Serdar Şahin, Halil Hakan Oturak, Serdar Berat Aydın, Suphi Güney, Kenan Birinci, Şahin Çakır, Nebi Üstüncan, Rıza Yetim, Zerrin Dinçer, Fatih Tarım, Aydın Bostancı, Fatih Altuntaş, Ufuk Kılıç, Doğukan Keskin, Ahmet Aslıbay, Fatih Burak Hikmet.



Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2017, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184