Başarılar Çalışmakla Elde Edilir

İlköğretim Haftası nedeniyle Yeniyüzyıl İlköğretim Okulu Müdürü ve öğrenciler Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.

Başarılar Çalışmakla Elde Edilir


2018-2019i Eğitim Öğretim Yılı dolayısıyla kutlanan İlköğretim Haftası nedeniyle Yeniyüzyıl İlkokulu Okulu 4-E sınıfı öğrencileri Büyüktazim, Eymen Özcan, Ebrar Alptekin, Gamzenur Öksüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, Okul Müdürü Mehmet Kılıç ve öğretmenleri Ersin Sakal ile birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti. 

Öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Püsküllü, çocukların yeni eğitim öğretim yılını kutlayarak “ Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları için elimizden geleni yapıyoruz. Daha kaliteli bir eğitim için öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Aileler de bu konuda en büyük destekçilerdir. Yaz tatili sonrası yeni bir eğitim yılına daha girildi. Çocuklarımızın çok çalışıp büyük başarılar elde edeceklerine inancımız tamdır. Öğrencilerimiz tek bir görevi vardır, bol bol çalışmak. Başarılar çalışmakla elde edilir “ diyerek, yeni eğitim öğretim yılında öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Ziyaret sonunda öğrenciler Başkan Püsküllü’ye çiçek vererek, kendilerini ağırladıkları için teşekkür etti. 



Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2018, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184