Belediye Çalışanlarına Eğitim Desteği

Hendek Belediyesi çalışanlarının birinci derece yakınları için özel indirim protokolü yapıldı.

Belediye Çalışanlarına Eğitim Desteği


Hendek’te Özel Kolej kurucusu Levent Küçükkuşçu, Müdürü Alper Bıyıklı ve Ortaokul Müdür Yardımcısı Nida Atala, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı için Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Özel Kolej Kurucusu Levent Küçükkuşçu arasında protokol imzalandı.

İmza töreninde Eğitime büyük önem verdiklerini belirten Küçükkuşçu, Hendek Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınlarına yönelik 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı kayıtlarında %25 indirim uygulanacağını belirtti.

 

Çalışmak başarıyı da beraberinde getirir

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek’te Eğitime gereken desteği yaptıklarını ve bundan sonra da yapacaklarını belirterek, hepimizin tek gayesi çocuklarımızın çok iyi bir eğitim alıp Ülkemize, Milletimize hayırlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Eğitim ailede başlayıp, okulda gelişir ve toplumda olgunlaşır. Çocuklarımızdan tek isteğimiz çok çalışmalarıdır. Çalışmak başarıyı da beraberinde getirir. Eğitim ile ilgili belediye çalışanlarımızın birinci derece yakınları için bazı özel eğitim kurumları ile protokol imzaladık, s
on olarak da Hendek'te hizmet veren Özel Kolejimiz ile de protokol imzaladık.

Çalışanlarımıza hayırlı olsun diyen Babaoğlu, Hendek’teki tüm kurumlar için Özel Kolej kurucusu Levent Küçükkuşçu’dan Eğitim indirimi sözü aldıklarını belirtti.


Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2019, 19:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184