BİR OYUNCAK, BİR YUMURCAK ETKİNLİĞİ

Sakarya Üniversitesi Öğrencilerinden “Bir Oyuncak Bir Yumurcak” etkinliği.

BİR OYUNCAK, BİR YUMURCAK ETKİNLİĞİ


Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sosyal Hizmet Bölümü ve Sosyal Hizmet Öğrenci Topluluğu, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Dikmen İlkokulu’nda “Bir Oyuncak Bir Yumurcak” adlı bir etkinlik düzenledi.

Hendek Dikmen Mahallesi İlk ve Ortaokulunda düzenlenen etkinliğe Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyeleri, Hendek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bedri Bayram, Dikmen İlk ve Ortaokulu Müdürü Ayşe Öztekin ve Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz katıldı.
Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Başkanı Doç. Dr. Yusuf Genç, bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hasan Hüseyin Taylan ve bölüm Öğrencileri tarafından Sakarya halkının ve Sakarya Üniversitesi Öğrencilerinin desteğiyle toplanan kitap, oyuncak ve kırtasiye ürünleri Hendek Dikmen İlkokulunda bulunan Öğrencilerine dağıtıldı.
Etkinlik kapsamında ayrıca hijyen Eğitimi verilen Öğrenciler gün boyunca çeşitli eğlendirici oyunlarla çocuklar hoş ve güzel vakitler geçirdiler.

Etkinlik Dikmen Mahalle Muhtarlığı tarafından Sakarya Üniversitesinden gelen misafirlere verilen ikramların ardından son buldu.


Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184