BURHAN, ORTAK SINAV BAŞARI MESAJI YAYINLADI

Hendek Kaymakamı Orhan Burhan Ortak Sınava girecek olan öğleciler için başarı mesajı yayınladı

BURHAN, ORTAK SINAV BAŞARI MESAJI YAYINLADI


Burhan Mesajında,  Sevgili Öğrenciler,8 yıl süren uzun ve yorucu bir eğitim-öğretim maratonu sonunda emeklerinizin karşılığını alacağınız önemli bir sınava gireceksiniz. Sizler bugünümüzün mutluluğu yarınımızın umudusunuz. Sizlerin başarısı, ülkemizin gelecekte aydınlığına açılan kapıları olacaktır.

Sevgili Çocuklar,Hepinizin bu sınavı ne kadar önemsediğini,bu sınava ne kadar çalıştığını biliyorum.Ancak unutmayınız ki bu sınav bir son değil güzel bir gelecek için yeni bir başlangıçtır. Önemli olan sizlerin hayatınızda ne isteğinizi bilmeniz ve o yolda durmadan,vazgeçmeden yürümeye devam etmenizdir. Bu sınavda da bilginiz ve becerinizle en iyi sonucu alacağınızdan eminim! Bilginizi, gücünüzü, imkânlarınızı kendi potansiyeliniz oranında sınavlara yansıtırsanız başarı da mutlaka kendiliğinden gelecektir. Siz değerli öğrencilerimizin aileleri de, bu sınav için birçok maddi ve manevi fedakârlıklarda bulundular. Onların ve bizlerin tek temennisi; öğrendiğiniz tüm bilgileri yansıtabileceğiniz, sınav kaygısı ve stresten uzak bir sınav süreci geçirerek istediğiniz hedefe ulaşabilmenizdir.Sizlerin; milli ve manevi değerlere sahip, ahlaklı ve donanımlı bireyler olarak; vatanına, milletine faydalı gençler olarak yetişmesi hepimizin ortak arzusudur.
Sizi geleceğe hazırlayacak olan bu yolda bir adımı daha başarıyla atmanız ve emeklerinizin karşılığını almanız dileklerimle 26-27 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Ortak Sınavda başarılar diliyor , sizlerin yetişmesinde büyük emeği geçen fedakâr velilerimize ve değerli öğretmenlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.’’

Orhan BURHAN

Hendek  Kaymakamı

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2017, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184