Çamlıca’lı Öğrencilere Trafik Bilinci

Çamlıca Ortaokulu, Çamlıca İmam Hatip Ortaokulu ve Çamlıca İlkokulunun katılımı ile “Trafikte Yaya Önceliği Bilincinin Oluşturulması” etkinliği yapıldı.

Çamlıca’lı Öğrencilere Trafik Bilinci


Etkinlik kapsamında İlçe trafik jandarma ekipleri tarafından Okul Öğrencilerine yasa ile ilgili bilgilendirme ve broşür dağıtımı gerçekleşti.
Akabinde tüm okul öğrencileri ve öğretmenleri nezaretinde ve güvenlik görevlilerinin yol emniyeti sağlamasıyla Hendek-Çamlıca yolu kapatıldı. Yaya geçidi üzerinde ve kenarlarında bekleyen öğrenciler jandarma ekipleri tarafından durdurulan araç şoförlerine görevli öğrenciler tarafından çikolata ve gül ikram edilip yasa maddesi hatırlatıldı.  Kısa bir hatırlatmadan sonra yollarına devam eden sürücülerin de öğrencilere ve görevlilere teşekkür ederek yollarına devam ettiler.
Eğitimin uzun süreçli bir dönüşümü kapsadığını söyleyen okul müdürü İbrahim Akın yasa maddesinin geleceğin şoförleri olacak öğrencilerin ve ailelerinde şöför olan velilere ulaşmak için böyle bir faaliyet düzenlediklerini söyledi. Çamlıca İlkokulu müdürü Hüseyin Karakuş da öğrencilere her ne kadar yasa maddesi olsa da yaya geçişleri olan yerlerden geçerken dikkatli olunması gerektiğini öğrencilere hatırlattı.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2019, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184