DERS ZİLİ ÇALDI

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı açılış töreni Hendek Ziya Gökalp Ortaokulunda yapıldı.

DERS ZİLİ ÇALDI


Hendek Ziya Gökalp Ortaokulu bahçesinde düzenlenen açılış törenine Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Alparslan Okur, Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Öğrenci Velileri ve Öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası başlayan tören Ziya Gökalp Ortaokulu Müdürü Özcan Arslan’ın konuşması ile devam etti.

Arslan konuşmasında, siz Öğrenciler buraya bilgilenmek, aklınızı zenginleştirmek ve uygar bir insan olmak için geliyorsunuz. Öğretmenleriniz de bu özellikleri sizlere kazandırmak için buradalar. Hepimizin görevi sizleri yararlı ve uygar bir insan olarak yetiştirmektir dedi.

Arslan konuşmasında Öğretmen ve Öğrenci Velilerine de seslenerek, Sevgili Meslektaşlarım, Öğrencilerinize karşı anlayışlı ve hoşgörülü olunuz. Sizlerden isteğim fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmenin görev ve sorumluluğu içerisinde davranmanız.


Sayın veliler, Öğretmenlerimiz çocuklarınızın daha iyi yetişmesinden başka amacı ve sevinci olamaz. Öğretmenlerimizi karşısında değil yanınızda sayınız.

Bu anlamda, Ziya Gökalp Ortaokulu olarak tüm idareci, Öğretmen, çalışan ve personelimiz adına yeni bilgiler, yeni dostluklar, güzel günler ve aydınlık fikirlere kavuşmamız dileği ile hepinizi saygı ile selamlıyor, İlköğretim haftasının hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Protokol üyeleri daha sonra sınıfları gezerek Öğrencilere kitaplarını dağıtarak Öğrenci ve Öğrenci velileri ile birlikte fikir alış verişinde bulundu.


Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184