DİKMEN İLKOKULUNA HAYIRSEVER ELİ DEĞDİ

Hayırsever işadamları Dikmen ilkokulunu baştan sona yeniliyor.

DİKMEN İLKOKULUNA HAYIRSEVER ELİ DEĞDİ


Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, hayırsever işadamları tarafından Dikmen İlkokulunun baştan sona yenileneceğini açıkladı.

Ayvaz, isimlerinin açıklanmasını istemeyen hayırsever işadamlarımız ilk olarak 97 Öğrencimizin okul formalarını aldı. Sonrasında okulumuzun, Akıllı tahta, Öğretmenler odası, Öğretmenlerimizin masa ve sandalyeleri, 1 yıllık kırtasiye, temizlik, ilk etapta 5 ve yılbaşı sonrası 20 adet bilgisayar, fotokopi makinası ve 1 adet jeneratör gibi ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.

Aynı zamanda Okul bahçemizin onarım ve yenileme çalışmalarını da üstlenen hayırsever işadamlarımız sömestr tatilinde de Okulumuzun çatısının onarımının yapılacağını beyan ettiler.

Buradan hayırsever işadamlarımıza ilk olarak şahsım ve heyetim sonra tüm mahalle halkımız, Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum dedi.




Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 10:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
senol akgun
senol akgun - 10 yıl Önce

Sana helal olaun mihtarim bidaki seçimde ilk azan benum ula

hakan candan
hakan candan - 10 yıl Önce

iş adamını tebrik ediyorum umarım vaatler sözde kalmaz devamı gelir allah hayırlarını kabul etsin

özcan özer
özcan özer - 10 yıl Önce

selamün aleyküm emeği geçenlerden allah razı olsun..ey gidi ey biz o okulun çamurlu bahçelerinde oynadık. top bi kaçardı murun mommedin dükkanına doğru olsun bu çocuklara feda olsun.. bu işler kolay değil ne yaparsanız yapın allah rızası için yapın ne olur oy ve mefaat için değil..

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184