Doktor Çıldırdı Tiyatro Oyunu Sergilendi

Hendek Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu bu Eğitim Öğretim yılında ikinci kez Perde dedi.

Doktor Çıldırdı Tiyatro Oyunu Sergilendi


Hendek Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulunda daha önce sahneledikleri "Şehadete Koşanlar" adlı tek perdelik dram ve trajedi türündeki oyun büyük bir beğeni kazanmış ve defalarca sahnelenmişti.

Sakarya İl Gençlik Müdürlüğünün düzenlediği 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif adlı programda da sahnelenerek büyük ilgi görmüştü. İl valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir ve diğer daire amirlerinin de beğenisini kazandı.

Okulun Türkçe öğretmeni de olan Şair-Yazar İsmail Malatya’nın yazıp yönettiği her eser ilgi görüyor.

"Doktor Çıldırdı" adlı komedi türündeki, tek perdelik oyun kahkahalarla izlendi. Bir muayenehanedeki yaşanılabilecek hayata dair komiklikler göz önüne serildi. Velilerin de büyük katılımıyla şahane bir oyun sergilendi.

Hepsi birbirinden yetenekli oyuncular, usta oyunculara adeta taş çıkarttılar. Perde kapanmadan horon tepilmeye başlandı. Horona veliler, öğretmenler ve diğer öğrenciler de eşlik ettiler.

Okul müdürü Selçuk Tazim, oyuncuları ayrı ayrı tebrik etti ve oyunu yazıp yöneten; Çocuk ve Gençlik Edebiyatçısı İsmail Malatya’ya çalışmalarının kuruma, öğrencilere ve velilere heyecan kattığını söyleyerek teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184