Eğitim Bir-Sen Hendek Teşkilatı Toplandı

Eğitim Bir Sen Hendek yönetimi okul temsilcilerine yönelik teşkilat toplantısı düzenledi. Toplantıya İl Başkanı Murat Mengen ve il yönetimi de katıldı.

Eğitim Bir-Sen Hendek Teşkilatı Toplandı


Toplantıda yenilen yemeğin ardından ilçe temsilcisi Hakan Öztürk okul temsilcisilerine yönelik konuşma yaptı. Öztürk, konuşmasında işyeri temsilcilerine okullarımızdaki arkadaşlarımızın burnu kanasa dahi bilgimiz olmalı sorunları bilmezsek çözemeyiz sizler bizlere ulaşın ki biz de arkadaşlarımızın dertlerine derman olmaya çalışalım en azından sıkıntılarını paylaşalım. Değerli arkadaşlarım şunu unutmayın ki öğretmenin itibarını zedeleyebilecek her türlü tavrın karşısında hep duracağız Rabbim bizi bu çizgiden şaşırtmasın.

Şube Başkanı  Murat Mengen'e ve Şube Yönetimimize bizlere verdikleri destekten ötürü ve bugün bizi yalnız bırakmayarak bir kez daha her daim yanımızda olacaklarının güvenini verdikleri için teşekkür ediyorum. Hepinizin ayağına, yüreğine sağlık Allah hepinizden razı olsun. Dedi. Ardından Sakarya Eğitim Bir Sen 1 Nolu şube Başkanı Murat Mengen söz aldı.

 

Mengen'den Hendek'e Özel Teşekkür

 

Sakarya 1Nolu Şube Başkanı Murat Mengen

Yaptığı konuşmada seçim sürecinde Hendek çok güzel bir demokrasi sınavı verdi tüm üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Yine Hendek yeni dönemde işyeri temsilcileri toplantısı ilk yapan ilçe olarak farkını şimdiden hissettirmiş olup bunun içinde Hendek Yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum. Dedi. Ayrıca Mengen, sosyal medyanın etkin kullanımı, ek gösterge ve teşkilat yapısının nasıl olması gerektiği konuları üzerinde önemle durdu. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184