Eğitim Bir-Sen’de Demokrasi Kazandı, Yeni Başkan Öztürk

Hendek Eğitim Bir-Sen’de demokrasi kazandı.

Eğitim Bir-Sen’de Demokrasi Kazandı, Yeni Başkan Öztürk


Eğitim Birliği Sendikası Hendek Şubesinde dün seçim günüydü. 400’ün üzerinde üye öğretmenin oy kullandığı seçimin öncelikle kazananı demokrasi oldu. Gayet güzel ve coşkulu geçen iki adaylı seçim diğer ilçe ve STK’lara ders niteliğindeydi. 8 yıldır bu görevi yürüten Kadir Görme’nin listesinin karşısında aday olan Hendek Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Hakan Öztürk başa baş giden seçimi 205’e 192 kazanarak yeni başkan oldu.

Yeni Yönetimde Osman Yılkın, Murat Çekiçcioğlu gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra Özgür Baylan, İsmail Höbek,Muhammnet Enes Çelik gibi genç isimler ve yine hanım çalışmalarını yürütmek üzere Fatma İlge yer aldı.

Seçim öncesi sonrası iki tarafında hep iletişimde olup sonunda hep beraber hatıra fotoğrafı vermeleri öğretmenlerin seçimi böyle olur dedirtti. Seçim sonrası açıklama yapan yeni Başkan Hakan Öztürk : İlk olarak seçim tüm eğitim camiasına hayırlı olsun şimdi artık söz üstüne söz söyleme değil taş üstüne taş koyma zamanıdır. Seçime katılan tüm üyelerimiz başta olmak üzere sahada olan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hiçbir seçim yalnız kazanılmaz diyorum. Kadir GÖRME başkanımıza da hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Aynı zamanda EBS İl yönetimini seçecek delegelerde belli oldu.

1. Bölgede Hakan Öztürk 118 , Osman Yılkın112 , Kadir Görme 104, Ahmet Şener  103, Sedat Arpat 101,Ahmet GürseL 99.

2. Bölgede Abidin Dayıoğlu 111, Hakan Öz 111, Aydın Dinç 129, Özgür Baylan 98, İsmail Alçorba103, Numan Dursun 95 oy alarak delege oldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2018, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184