EĞİTİM FAKÜLTESİ ALTINTAŞ’I UĞURLADI

Sakarya Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersin Altıntaş 43 yıllık meslek hayatından emekli olarak yeni bir yaşama merhaba dedi.

EĞİTİM FAKÜLTESİ ALTINTAŞ’I UĞURLADI


Hendek Mimoza Restaurant’ta şerefine verilen veda yemeği Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Firdevs Karahan, Eğitim Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. İsmail Güleç, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Şenol Beşoluk, Doç. Dr. Alpaslan Okur, Enstitü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ö. Erkan Akgün, çok sayıda öğretim üye ve elemanları ile Eğitim Fakültesi Yaşatma ve Kalkındırma Derneği’ni temsilen Zafer Konuk ve Cevher Bostancı’nın katılımlarıyla gerçekleşti.


Yemekte veda konuşması yapan Prof. Dr. Ersin Altıntaş yaptığı konuşmada, 43 yıllık meslek hayatı olmasına rağmen esasen 60 yılını devamlı öğrenerek geçirdiğini bundan sonra da yine okumaya ve öğrenmeye devam edeceğini ifade ederek, bunun bir ayrılık, veda olmadığını yine hizmet etmeye devam edeceğini belirterek teşekkürlerini sundu.

Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Firdevs Karahan yaptığı konuşma sonrası Altıntaş’a sağlık huzur ve başarı dolu bir hayat dileyerek verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.


Emekliye ayrılan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersin Altıntaş kendisine sunulan çiçek, plaket ve çeşitli armağanlarla uğurlandı.


Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2014, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184