EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

SAÜ Hendek Eğitim Fakültesinde Öğrenci Konsey Başkanlığı seçimlerini Özel Eğitim Bölümü Öğrenci Orhan Binici’nin kazanmasının ardından teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Hendek Eğitim Fakültesinde 7 ayrı Bölüm de Başkanlık seçimlerinin tamamlanmasının ardından Öğrenci Konsey Başkanlık seçimi gerçekleşti.Eğitim Fakültesi Toplantı salonunda gerçekleşen Öğrenci Konseyi Başkanlığı seçimlerini kazanarak Konsey Başkanı olan Orhan Binici,  Başkan Yardımcısı Yusuf Faruk Kaçar ile birlikte Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, Dekan Yardımcısı Doçent Haydar Ali Şar ve Fakülte Sekreteri Kadir Kocacık’ı makamında ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.

Sohbet havasında geçen ziyaretlerde Öğrenci Konseyi Başkanı Orhan Binici teslim aldığı bayrağı daha güzel yerlere getirmek için hep birlikte çalışmalarına devam edeceklerini ifade ederek çiçek takdim etti.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, Öğrenci Konseyi Başkanı Orhan Binici ve arkadaşlarını tebrik ederek projelerde üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getirdi.






Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2016, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184