EĞİTİMDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME

İl Milli Eğitim Müdürü Töre Hendek'te düzenlenen Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.

EĞİTİMDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME


Hendek Özel Eğitim Okulu toplantı salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Ölçme ve Değerlendirme Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Tetik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Okul Ölçme Değerlendirme Komisyonları katıldı.

Toplantıda 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 1. döneminin ve İl genelinde 5, 9 ve 12. sınıflara yapılan sınav sonuçlarının değerlendirilmesi yapılarak 2.dönem akademik başarının yükseltilmesi için yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
İl Milli Şube Müdürü Vedat Tetik ve İl Ölçme Değerlendirme Merkezinde görevli öğretmenler tarafından 1. dönem yapılan deneme sınavlarının analizi ve 2. dönem merkez tarafından yapılacak ortak sınavlar ile ilgili açıklamalar yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre yaptığı konuşmada İlimizin Eğitim düzeyinin daha ileri noktalara çıkarılması için topyekûn çalışma başlatıldığını bu kapsamda ilçelerin ve okulların başarı durumlarını tespit edilerek bundan sonra gerekli çalışmanın yapılması için program başlatıldığını ifade etti.

Yapılan konuşmalar sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan tarafından İl Millî Eğitim Müdürü Pervin Töre’ye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kurslarında yapılan hat çalışmasını hediye edilmesi ile program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184