EĞİTİMDE YARIYIL TATİLİ BAŞLADI

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının ilk yarıyılı tamamlandı.

EĞİTİMDE YARIYIL TATİLİ BAŞLADI


Hendek’te 15 bin 500 Öğrenci bugün karne aldı ve 5 Şubat Pazartesi gününe kadar devam edecek olan yarıyıl tatili başladı.

Yarıl yıl tatili nedeniyle Hendek Mustafa Asım İlköğretim İlkokulunda düzenlenen Karne dağıtım törenine Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz,Hendke İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Gıda Tarım Ve Hayvancılık İlçe Müdürü Erhan Sunman,Muhtarlar Öğrenciler ve Veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören Okul Müdürü Mürsel Akyol’un konuşması ile devam etti. Mustafa Asım İlkokulu hakkında kısa bilgiler veren Akyol, bir dönemin daha sonuna geldiklerini ifade ederek, Karnelerini alan tüm Öğrencilere başarılar diledi.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ise kısa bir selamlama konuşmasının ardından Karne alan tüm Öğrencilere başarılar dileyerek güzel bir yarıyıl tatili geçirmeleri temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından çeşitli yarışmalarda derece alan Öğrencilere Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Cumhuriyet Savcısı Zeynel Abidin Akkiraz tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Törenin ardından İlçe Protokolüilk olarak Okul içerisinde kurulan Resim sergisini ziyaret etti. Sergi ziyaretinin ardından sınıfları gezen Protokol üyeleri Öğrencilere başarılar dileyerek Karnelerini takdim ettiler.

19 Ocak’ta başlayan yarıyıl tatili 5 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayacak ve 8 Haziran 2018 Cuma günü sona erecek.



































 

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2018, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184