Eğitime desteğe devam

Nene Hatun Kız Hafızlık İmam Hatip Ortaokulu, müdürü ve öğrenciler Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.

Eğitime desteğe devam



Nene Hatun Kız Hafızlık İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erol Özçetin, Müdür Yardımcısı Numan Tekin, Muhammet Hanefi Ön, okul aile birliği ve 7. Sınıf öğrencileri Zehra Baycan, Ayşe Ece Tezdoğan ve Aslıhan Başer, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’yü makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Erol Özçetin, okullarına ve eğitim adına vermiş olduğu desteklerden dolayı Başkan Püsküllü ‘ye teşekkür etti.

Ülkemizin geleceği için eğitim çok önemlidir

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Püsküllü, her zaman eğitime destek verdiklerini belirterek “ Çocuklarımız en iyi eğitimi almalıdır. Belediye olarak eğitim adına üzerimize düşeni elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz ve onları yetiştiren öğretmenlerimiz de can damarlarımızdır. Ülkemizin geleceği için de eğitim çok önemlidir ve bunun için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız “ diyerek, okul müdürü ve öğrenciler ile sohbet edip başarı dolu bir eğitim yılı diledi.   

Ziyaret sonunda öğrenciler, okullarına ve eğitime desteklerinden dolayı Başkan Püsküllü’ye teşekkür edip çiçek verdi.  

 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2018, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184