Eğitime Verilen Değer Lafta Var İcraatte Yok

Hendek Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Okulun Bahçesinde hiçbir çalışma yapılmadığından yolu kapatarak İstiklal Marşını okumaya devam ediyor.

Eğitime Verilen Değer Lafta Var İcraatte Yok

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte Ş. Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinin Okul bahçesi yapılmaması nedeniyle yolu kapatarak İstiklal marşını okumasıyla ilgili Velilerin tepkisini dile getirerek haberleştirmiştik.

Koca bir yaz tatili geçmesine rağmen hiçbir şey yapılmayan Okul Bahçesi ile ilgili Yetkililerin vurdumduymazlığı devam ediyor.

Cumhuriyet Meydanında çelenk koyarak Eğitime verilen değeri anlatan konuşmaların tam aksine Ş. Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokul Öğrencilerine verilen değeri de gözler önüne koyuyor.

Veliler tepkilerini sürdürerek “Bizleri dikkate alan hatta Eğitime değer verdiklerini anlatan yetkililer çocukların sorununa çözüm bulmuyor.

Çocuklarımız teneffüslerde yola çıkarda başlarına bir kaza gelirse bunu nasıl izah edecekler. İlginçtir ki Vatandaşlar için yapılan kaldırımlarda araçlar, Araçlar için yapılmış yolda çocuklar duruyor. Çocuklarımızın başına bir şey gelmeden rahatça eğitimlerini alacak, teneffüslerde rahatça zaman geçirecekleri Okul bahçesinin biran önce yapılmasını istiyoruz” diyerek Yetkililere bir kez daha seslendiler.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2018, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184