Etkinlik Sabotemi Edildi

Milli Eğitim ile Okul Müdürlerinin yemek daveti ile ilgili tavrı Eğitim camiasını ikiye böldü.

Etkinlik Sabotemi Edildi



Öğretmenler günü yemeğinde Belediyenin etkinliği ile ilgili taraflı davrandığı söylentileri Hendek’te kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından 24 Kasım Öğretmenler gününde Öğretmenlere verilen yemeğin ardından yaşananlar tartışmaları beraberinde getirdi.

Öğretmenler günü yemeği programında Milli Eğitim ile iş birliği yapılmasına rağmen Milli Eğitimin güncel Öğretmen listesini paylaşmak istememesi, Öğretmenlere etkinlik ile ilgili mesaj atmaması ve geçmişte yemeğe katılım için seferberlik ilan edenlerin kasıtlı bir şekilde Belediye etkinliğine davet noktasında yanlış ve eksik bilgi verilerek yemeğin yapılacağı yer ve tarihin kasıtlı olarak yanlış duyurulduğu konuşuluyor.

Operasyon mu yapılıyor

Akıllara Öğretmenler ile Belediye karşı karşıya mı getirtilmek isteniyor sorusu gelirken herkesin merak ettiği konu birçok Okul Müdürünün Milli Eğitimden gelen bu bilgilendirmeyi Öğretmenlere neden aktarmadığı ve Müdürlerin böyle önemli bir günde keyfi davranmasının altında yatan nedenin ne olduğu?

Etkinlik sabote mi edildi?

İlçe Milli Eğitim birçok Kurum, Siyasetçi ve Belediye ile daha önce paylaştığı numaraları/bilgileri bu kez neden paylaşmadı?

İlçe Milli Eğitim kanadından biz herkese haber verdik dense de yemeğe davet etmeyen Okulların Müdürleriyle ilgili bir işlem yapılacak mı?

Belediyenin bu yemek organizasyonuna karşı Siyasi bir hamle var mı yok mu?

Yadırgandı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun her Okula ve İdarecilerine karşı hangi Siyasi görüşten olursa olsun ayırmaksızın hizmet etmesine rağmen Milli Eğitim ve bazı Okul Müdürlerinin bu tavrı herkes tarafından yadırgandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2019, 20:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
BİR OKUL MÜDÜRÜ
BİR OKUL MÜDÜRÜ - 4 yıl Önce

bir okul müdürü olarak ben bu haksızlığı kabul etmiyorum.
1.si bu yemeğe katılım zorunlu değildir.
2.si tüm müdürler bu yemeğin duyurusunu yaptı öğretmenlere. hatta haberde de söylendiği üzere belediye başkanlığından tüm öğretmenlere mesaj gitti. katılmak isteyen katılmıştır. katılmak istemeyen katılmamıştır.

özetle belediye başkanımız turgut bey'e olan saygımız sonsuzdur ama bu haberler bizi yaralamaktadır.
ayrıca başkanımız turgut bey bizlere her durumda yardımcı oluyor bizler ona karşı böyle bir iş içine girmeyiz giremeyiz. kendisini seviyoruz.
öğretmenlerimize de baskı yapmak gibi bir durum söz konusu olamaz öğretmenlere de haksızlık olmuş olur bu durum.
kısacası bu haberi kim yaptırmışsa başkanımıza karşı yanlışın en büyüğünü sergilemiştir.
i̇yi günler dilerim.

vatandaş
vatandaş - 4 yıl Önce

eeee ilçe milli eğitim müdürü sabri bey hazretleri yalıyacak ya!
siyesilerin yularlığını yapıp makamla ödüllendirilecek ya!

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184