Gençler Tarihin Sayfalarında Buluştu

10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı dolayısıyla Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Hendek Anadolu Lisesinde gençlerle ilçemizin saygın sahsiyetlerinin buluştuğu bir panel düzenlendi.

Gençler Tarihin Sayfalarında Buluştu


Panele Hendek İlçe Sağlık Müdürü  Uzm.Dr.Burcu  Başaran Güngör , Hendek Anadolu Lisesi Müdürü Abidin Dayıoğlu , İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli, Hendek Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri katılım sağladılar.

Konferansa konuşmacı olarak katılan , Hendek ilçesinin tarihini ve geçmiş dönemlerini anlatan   Rüştü Çürüksulu gençler ile keyifli sohbetle kendi hayatından kesitler paylaştı.

Konferansa katılan Şair-Yazar Şakir Alimoğlu sanatın ve edebiyatın hayatına olan etkisinden ve öneminden bahsetti.

Konferansa katılan eski öğretmenlerden Kıymet Emil ve eşi Necati Emil de mezun ettikleri öğrencileri ile gururlandıklarından bahsederek eğitimin önemini vurguladılar.

Konferansta rahatsızlanan Kıymet Emil'e Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü ekibi ilk müdahaleyi yaptı.

Konferansın sunuculuğunu yapan Uz.Hem.Deniz De Asis ,hayatın sağlık ve yaşam ilişkisi yönünden  anlamına değinerek , yaşanmış hatıralarla birlikte yaşlılarımıza saygı duyarak  onların tecrübelerinden yararlanmanın önemi vurgulandı.

Eski resimleriyle tarihten yolculukla gençlerle anılarını paylaşan Rüştü Çürüksulu renkli yaşantısından örnekler verdi.Konuşmacılara plaket takdimi  ve karşılıklı sohbet ile panel tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2019, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184