HAHAL 1992’DEN OKUL MÜDÜR’ÜNE ANLAMLI ZİYARET

Hendek Atike Hanım Mezunlar Derneği (HAHAL 1992) yönetim kurulu Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi Müdür’ü Şerif Özbakkal’ı ziyaret ettiler.

HAHAL 1992’DEN OKUL MÜDÜR’ÜNE ANLAMLI ZİYARET


Ziyarette yönetim kurulu üyeleri yıllık faaliyet planlarını anlattılar karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Müdür Özbakkal yönetim kurulu üyelerine okulun durumu ve hali hazırda devam eden çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Okulun fiziki şartlarının çok iyi dereceye geldiğini ifade eden Müdür Şerif Özbakkal “Yeni bir kütüphane açtık, tüm sınıflarımızda klima taktırdık, okul güvenlik kameraları ile 24 Saat izleniyor, özel güvenlik tarafından giriş çıkışlarımız sürekli kontrol altındadır. Spor tesisimizde iyileştirmelere başladık, resim ve müzik atölyelerini tamamlayarak hem bilimsel hem sosyal olarak okulumuzun imkânlarını en üst seviyelere çıkaracağız.

Yurt dışı ortaklı iki proje takip ettiklerini belirten Özbakkal, öğretmen ve öğrencilerimizin gelişimi için ortaya koyulan bu projeler ile ilerlemektedir dedi.

Yönetim Kurulu Üyeleri Atike Hanım Anadolu Lisesi’nin Hendek’in en başarılı okulu olduğunu ve bu okuldan mezun olan kişilerin üniversiteyi zorlanmadan kazanarak bugün doktor, mühendis, avukat, öğretmen, iş adamı, bürokrat, sanatçı ve daha birçok meslekte başarılı bir şekilde okulumuzu toplum içerisinde en iyi şekilde temsil ettiklerini belirttiler. Zamanında bizim üzerimizde emeği olan bu okula bugün vefa borçlarını ödemek için ellerinden gelen çalışmaları yapacaklarını ve okulun Türkiye çapında bir bilim ve eğitim yuvası olması için gayret göstereceklerini ifade eden yönetim kurulu üyeleri, kısa sürede okulda yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Müdür Şerif Özbakkal’a bir teşekkür plaketi taktim ettiler.

28 Ocak Pazar Saat 13.00-15.00 arası yapılacak Sucuk Partisine tüm mezunları, okul yönetimini, öğretmenleri ve öğrencilerini davet eden yönetim kurulu üyeleri faaliyetlerinin aralıksız devam edeceğini bildirdiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184