Hayırsever Esnaf Bu Kez Minikleri Sevindirdi

Hendekli hayırsever mobilyacı esnafı Engin Başkurt, Hamitli Mahallesi Anaokuluna öğrencilerin ve eğitimcilerin ihtiyaçlarına uygun mobilya bağışında bulunarak örnek oldu. Başkurt daha öncede sokak hayvanları için kulübeler yapmıştı.

Hayırsever Esnaf Bu Kez Minikleri Sevindirdi


Hendek’te daha önce soğuk kış günlerinde sokak hayvanları için kulübeler yaparak İlçe genelinde belirlenen noktalara koyulmasını sağlayan mobilyacı esnafı Engin Başkurt, yine örnek olunacak bir harekete imza attı.

Gösterdiği duyarlılık ve hassasiyetle örnek olan Engin Başkurt bu kez de Hamitli Mahallesi Anaokulu için mobilya desteğinde bulundu. Kendi imkanlarıyla anaokulunda kullanmaya elverişli mobilyalar imal ederek
 Okula hediye eden Engin Başkurt minik kalpleri sevindirdi. 

Öğretmen masası, çocuklar için elbise dolabı ve çocukların rahatla kullanabileceği orta sehpa ile Öğretmenlerin ihtiyacına uygun kapaklı dosya dolabını anaokuluna bağışlayan hayırsever esnaf Başkurt, bir kez daha takdir topladı.

Okul idarecileri ve eğitimciler başta olmak üzere veliler hayırsever esnaf Engin Başkurt’a teşekkür ederken, Başkurt ise verdiği bu destek nedeniyle kendini çok mutlu hissettiğini ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2019, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184