Hendek Anadolu Lisesi Fark Yaratmaya Devam Ediyor!

Hendek Anadolu Lisesinde Çevre ve Temizlik kulübünde yer alan 30 kadar öğrenci Selman Dede Mesire alanında çevre temizliği yaptı.

Hendek Anadolu Lisesi Fark Yaratmaya Devam Ediyor!


Bu etkinlikle öğrenciler toplumun doğa karşı duyarsız olduğunu ve insanların doğaya olan sorumluluklarını yerine getirmediğini fark ettiler. Ancak sorumlu vatandaşlarla başarılı bir ülke ve gönüllü insanlarla mutlu bir toplum olabileceğimizi ifade ettiler.  Hendek Anadolu Lisesi Okul Psikolojik Danışmanları tarafından organize edilen “Doğa Yürüyüşü ve Çevre Temizliği” konulu etkinlikte yaşayarak öğrenmenin bir kez daha altı çizildi.

Sağlıklı bir okulu iklimi oluşturmanın mutlu öğrencilerle mümkün olabileceğini ifade eden Okul Müdürü Abidin Dayıoğlu, “Eğitim, istendik yönde davranış değişikliği oluşturmak demektir. Bizler güçlü bir eğitim kadrosuyla öğrencilerimize problem çözmeyi ve 21. Yüzyıl becerilerine sahip vatandaş yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Bu amaç doğrultusunda çalışan bütün öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Vizyonumuz geniş, misyonumuz güçlü, fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2019, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184