Hendek TÜGVA Öğrencileri Kampa Götürüyor!

TÜGVA vakfımızın düzenlemiş olduğu içerisinde 17 farklı sportif aktivitenin yapılabildiği TÜGVA Doğa Kampı’nda binlerce öğrenci kamp deneyimi yaşayacak. Lise öğrencileri için düzenlenen kampa, Hendek’ten başvuran 24 Lise Öğrencisi Keşan’daki kamp alanında yerlerini aldı.

Hendek TÜGVA Öğrencileri Kampa Götürüyor!


Saros Körfezi’nin en güzel koylarından Keşan’da yer alan Gökçetepe Tabiat Parkı’nda düzenlenen kampta, öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif becerilerini geliştirecekleri kamp deneyimi, her gencin manevi gelişimine katkı sağlayan önemli bir etkinliktir. Aileden ayrı kalınarak, sorumluluk alınması, özgüven ve fiziksel gelişimin bir arada yaşandığı bu yaşlar için kamp ve yaz okulu deneyiminin gençler için anlamı büyüktür.

Öğrenciler liderlik ve öz yaşam becerilerini geliştirecekler

TÜGVA Doğa Kampımı, çocuklarımızın ve gençlerimizin sadece eğlenmesini sağlayan tatil amaçlı bir kamp organizasyonu olmayıp, onların liderlik, öz yaşam becerileri ve temel dini eğitimlerini alacakları bir çalışmadır. Gençler burada edindikleri dostluklar ve örnek liderlerle unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayacaklar. Gençlerin öğrendiklerini fark etmeden eğlendikleri yerler olan kampta, öğrenciler birçok farklı spor dalında kendilerini geliştirmektedir.

17 farklı etkinlik bir arada

İp parkuru, tırmanma duvarı, okçuluk, canlı langırt, balta-bıçak atışı, kampçılık, havalı tüfek, ayak tenisi, haberleşme-telsiz, paintball, mangala, satranç, yüzme, plaj voleybolu, plaj futbolu, deniz bisikleti ve kano gibi aktivitelerin yanı sıra kampa katılan gençler, Kuran-ı Kerim, ilmihal ve siyer gibi temel dini bilgileri de edinecek.



Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2018, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184